Dnes byl členům JSN rozeslán tento email

26.03.2013 16:45

 


 

Dobrý den ADMINCZ,


děkujeme Vám, že jste součástí globální komunity více než 22 tisíc marketérů, a že ji spolu s námi pomáháte budovat. Je na čase zaměřit naše úsilí na konkrétní trhy. V posledním newsletteru jsme slíbili, že Vás seznámíme s časovým plánem uvedení naší služby na jednotlivé trhy. A nyní svůj slib plníme: Začátkem května spustíme službu v České republice, Polsku, Rumunsku a na Slovensku. Hned v červnu pak bude následovat další vlna.

 

Níže přikládáme mapu světa zobrazující plán uvedení. Barvy na mapě ukazují skupiny trhů podle jejich očekávaného startu. Černě označené trhy spustíme v první vlně. Zeleně jsou označeni kandidáti pro druhou vlnu - tyto trhy jsme vybrali podle velikosti vašich komunit. Vidíte také oranžová místa, která mají potenciál začlenit se do druhé vlny. Globální povaha našeho komunitního podnikání Vám umožňuje využít tuto obrovskou příležitost, která nebude trvat dlouho. Přijměte tedy tuto výzvu a budujte svoje komunity nezávisle na místě, ve kterém se právě nacházíte.

 

 

Čas letí. Již během druhé poloviny dubna se dozvíte, o jakou službu se jedná. Vzápětí bude k dispozici i první mobilní aplikace. V tu chvíli začnete Vy a Vaše komunita marketérů profitovat z toho, že pomůžete lidem na celém světě používat naše mobilní aplikace. Tyto aplikace budou ke stažení zdarma. Zkuste se nyní na chvíli zastavit a zapamatovat si, jak se cítíte. Později si možná rádi vzpomenete, kolik odvahy a šestého smyslu bylo zapotřebí, abyste tuto příležitost využili, zkusili něco nového a  pomohli výrazně zjednodušit způsob, jakým se dnes lidé přepravují.

 

Hodně štěstí ve využití této globální příležitosti!

 

Váš “Join Something New” tým

 

 

PS: Mimochodem, v sekci TOP5 Vaší osobní stránky nyní naleznete celkový počet členů všech šesti úrovní Vaší komunity, které Vám budou přinášet zisk. Také jsme vylepšili sekci MAPA, která nyní ukazuje, jak je Vaše komunita rozmístěna po světě. Novinkou, která Vám pomůže rozšířit byznys do dalších zemí, je sekce “Dokumenty”. Obsahuje aktuální know-how a videa ve více než 10 jazycích.